Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Πανήγυρις του "Αε Γιάννε" του Βαζελών


Εορτασμός του "Αε Γιάννε" του Βαζελών στις 21-6-2008

Το Σάββατο, 21 Ιουνίου 2008, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον εορτασμό του «Αε Γιάννε» του Βαζελώνα στο Παλιό Χορτοκόπι.
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:
α. Τρισάγιο στην μνήμη των άδικα φονευθέντων από τους Βούλγαρους συγχωριανών μας παρουσία του Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως (20:00 μμ).
β. Ολονύκτιο «μουχαπέτ»

Η παραπάνω εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν είχαμε την βοήθεια των παρακάτω συγχωριανών μας (αλφαβητικά) :
Αντωνιάδης Μηλτιάδης, Απαζίδης Κώστας, Απαζίδης Λευτέρης, Απαζίδου Ελένη, Ευθυμιάδης Μιχάλης, Ευθυμιάδου Μαρία, Θεοδωσιάδης Κώστας, Κεϊσίδης Δημήτρης, Κεϊσίδου Έφη, Μαρμάνη Ελένη, Μαρμάνης Γιώργος, Οξουζίδης Γιώργος, Παναγιωτίδης Τάσος, Παρχαρίδης Μιχάλης, Τηλικίδης Ισαάκ.


2 σχόλια:

Απαζίδης Λευτέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Απαζίδης Λευτέρης είπε...

Η προσπάθεια από τον Σύλλογο ήταν αξιέπαινη και άξια συγχαρητηρίων. Ωστόσο θα μου επιτρέψετε να εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου σχετικά με την ανύπαρκτη συμμετοχή των συγχωριανών μας. Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε. Είναι ανεπίτρεπτο να μας κάνει την τιμή ο Μητροπολίτης να περευρεθεί στην εκδήλωσή μας και να υπάρχουν μόνο 10-15 άνθρωποι και στο "μουχαπέτ" που ακολούθησε να έχουμε απαρτία.